Att publicera inlägg på dina sociala kanaler kan vara mycket tidskrävande och att hålla ordning på dom olika kanalerna kan vara frustrerande när man ska hoppa mellan olika appar och hemsidor.

Därför behöver du ett publiceringsverktyg

Du samlar allt på ett ställe där du kan skapa, schemalägga, publicera, svara på meddelande och analysera. Du får en tydlig översikt och din arbetsprocess blir mycket effektivare.

Förenkla dina sociala medier med ett enda verktyg:

Med Metricool kan du skriva dina inlägg på sociala medier i förväg och schemalägga när du önskar publicera på dina olika sociala plattformar när som helst i framtiden. De största sociala plattformar ingår, så som:

Facebook
Instagram
X
LindedIn
Pinterest
TikTok
Google Business
You Tube
Twitch
Facebook Ads
Google Ads
TikTok Ads

bilden visar planeringsverktyg för sociala medier
förhandsvisar arbetsflöde med verktyg som hanterar sociala medier

Det finns flera verktyg på marknaden när det gäller publiceringsverktyg för sociala medier. Vi på Reklamfirman.com har använt Metricool som vi varmt rekommenderar och vill berätta om för dig så att även du kan bli mer effektiv i din arbetsprocess.

Metricool har både gratisversion och betalversioner. Gratisversionen fungerar riktigt bra men eftersom vi har fler än ett konto valde vi betalversionen för att enklare kunna hoppa mellan våra olika konton. Dessutom får man tillgång till Hashtag Search Engine som hjälper dig att hitta trendiga hashtags för dina sökord. Mycket användbart!

Detta är en affiliate-länk för en samarbetspartner, ett verktyg vi använder och rekommenderar. Om du vidtar åtgärder (dvs. prenumererar, gör ett köp, skapar ett konto) efter att ha klickat på länken kan Reklamfirman.com få en slant som tack för förmedlingen.

publiceringsverktyg för sociala medier

Funktioner vi uppskattar extra mycket

1. Från en enda instrumentpanel kan du kontrollera alla dina sociala profiler och övervaka utvecklingen av dina inlägg.

2. När du skapar ett inlägg får du en förhandsvisning på hur inlägget ser ut.

3. Förhandsvisning: Instagram är Grid View – möjligheten att se hur ditt rutnät kommer att se ut när inläggen har publicerats. Det här är ett utmärkt verktyg för alla företag som bryr sig om det estetiska i deras Instagram-rutnät.

4. Hashtagverktyg. Med hjälp av hashtagsverktyget genereras en lista med populära hashtags som direkt kan välja.

5. Annonsering: du kan övervaka resultatet av annonser på Facebook, Google och TikTok. Det låter dig också veta vilka annonser som fungerar bäst och optimera dem.

6. Analys och rapporter: spåra och analysera all data och resultat. På så sätt kan du identifiera vilka åtgärder som fungerar bäst och korrigera de som inte är så effektiva.

7. Smartlinks: Du kan placera länkar till dina Instagram-inlägg eller biografi för att lättare driva trafik till specifika webbsidor eller produkter. Dessutom kan du mäta effekten av dessa länkar genom att analysera detaljerad information om länkbesök och CTR.

Detta är en affiliate-länk för en samarbetspartner, ett verktyg vi använder och rekommenderar. Om du vidtar åtgärder (dvs. prenumererar, gör ett köp, skapar ett konto) efter att ha klickat på länken kan Reklamfirman.com få en slant som tack för förmedlingen.

bilden visar ett instagram rutnät på ett publiceringsverktyg